Host Radiožurnálu
Jak poznat kvalitní potraviny?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kvalitní kuře poznáte zrakem i hmatem. Chlazené se dá uchovat až týden
Radioporadna
-
Záludnosti instantních jídel. Není to problém toho, co jíme, ale toho co nejíme, říká Hana Střítecká
Radioporadna
-
I bůček je zdravá potravina, když nebude denně, vysvětluje ředitelka spolku FÉR potravina
Host Radiožurnálu
-
K plýtvání potravinami přispívají vysoké ceny a promoční akce, kritizuje Mikoška ze Svazu obchodu
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Zorientujte se v energetických hodnotách potravin
Náš host
-
Negativní kalorie. Mýtus, nebo účinný nástroj při hubnutí?
Encyklopedie Radiožurnálu
-
Plýtvání jídlem? „Inspirací by nám měly být naše babičky,“ radí šéfkuchař restaurace Sůl a řepa
Speciál Radiožurnálu
-
Stravování podle ročních období? Důležité jsou sezónní, fermentované a lokální potraviny
Host Dopoledního expresu
-
Houbařská sezóna začala. Co všechno lze z hub uvařit? A jak je jíst zasyrova?
Dva na Dvojce