Radioporadna
Záludnosti instantních jídel. Není to problém toho, co jíme, ale toho co nejíme, říká Hana Střítecká
Radioporadna
Hradec Králové
Radioporadna na téma instantních a vysoce zpracovaných jídel. Mluvit budeme o tom, kdy zpracované potraviny využít a kdy ne. Které přísady by pro nás měly být varovné? Kolik umělých a přídavných látek naše tělo zvládne a co to s námi dělá? Je konzerva na vandr tím nejlepším řešením? Určitě zmíníme i novou aplikaci, která vám o prospěšnosti potravin řekne nejvíc.
Pavla Kindernayová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Betaglukany a jejich pozitivní vliv nejen na imunitní systém. Nefungují ale v těle hned a napořád
Radioporadna
-
I bůček je zdravá potravina, když nebude denně, vysvětluje ředitelka spolku FÉR potravina
Host Radiožurnálu
-
Lidské tělo není na celodenní sezení stavěné. Bez pohybu si to vybere svou daň, varuje fyzioterapeut
Interview Plus
-
O radosti z jídla i ze života: Tuky. Které konzumovat a kterým se vyhnout?
Jezte, ať vám to sluší
-
Kompostuj – pro lepší svět. Jde to i v bytě na sídlišti
Dopolední Radiožurnál
-
Cukrářka Iveta Fabešová: Já jsem v partě věnečků. Je to dokonalý dezert
Blízká setkání
-
Káva nemusí být jen horká. Naučte se osvěžující kávové speciality
Radioporadna
-
Nedarujeme nic plesnivého, nic shnilého, popisují v supermarketu. Jak potraviny třídí?
Seriál Radiožurnálu
-
Je to v hlavě. Psychosomatická léčba účinkuje na migrénu i gynekologické obtíže, říká psychoterapeut
Hovory
-
K plýtvání potravinami přispívají vysoké ceny a promoční akce, kritizuje Mikoška ze Svazu obchodu
Dvacet minut Radiožurnálu