Radioporadna
Záludnosti instantních jídel. Není to problém toho, co jíme, ale toho co nejíme, říká Hana Střítecká
Radioporadna
![Z chemického složení jsou dnešní instantní polévky v pořádku. Problém je ale s jejich chutí, odhalil test rajských instantních polévek](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/4029d937b537168125360f7acbb181fa.jpg?h=8bc27194&itok=Ux9WKGnJ)
Hradec Králové
Radioporadna na téma instantních a vysoce zpracovaných jídel. Mluvit budeme o tom, kdy zpracované potraviny využít a kdy ne. Které přísady by pro nás měly být varovné? Kolik umělých a přídavných látek naše tělo zvládne a co to s námi dělá? Je konzerva na vandr tím nejlepším řešením? Určitě zmíníme i novou aplikaci, která vám o prospěšnosti potravin řekne nejvíc.
Pavla Kindernayová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Betaglukany a jejich pozitivní vliv nejen na imunitní systém. Nefungují ale v těle hned a napořád
Radioporadna
-
I bůček je zdravá potravina, když nebude denně, vysvětluje ředitelka spolku FÉR potravina
Host Radiožurnálu
-
O radosti z jídla i ze života: Tuky. Které konzumovat a kterým se vyhnout?
Jezte, ať vám to sluší
-
Kompostuj – pro lepší svět. Jde to i v bytě na sídlišti
Dopolední Radiožurnál
-
Lidské tělo není na celodenní sezení stavěné. Bez pohybu si to vybere svou daň, varuje fyzioterapeut
Interview Plus
-
Káva nemusí být jen horká. Naučte se osvěžující kávové speciality
Radioporadna
-
Pro opravdu dobrý špekáček někdy stačí zajít do supermarketu
Dva na Dvojce
-
Nedarujeme nic plesnivého, nic shnilého, popisují v supermarketu. Jak potraviny třídí?
Seriál Radiožurnálu
-
K plýtvání potravinami přispívají vysoké ceny a promoční akce, kritizuje Mikoška ze Svazu obchodu
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Vaše každodenní inspirace: Na jménu záleží
Káva o čtvrté