Dva na Dvojce
Houbařská sezóna začala. Co všechno lze z hub uvařit? A jak je jíst zasyrova?
Dva na Dvojce
Dvojka
Houby už dávno nejsou jídlem chudých. Naopak se staly vyhledávanou surovinou mnoha restaurací. Které druhy hub jsou v kuchyni oblíbené? Musejí se houby namáčet? Kdy je solit? Jak je mrazit? Co s nimi v žádném případě nedělat? A proč restaurace nenabízejí klasickou smaženici? Odpovídá šéfkuchař Marek Fichtner.
Jiří Holoubek, Tereza Stýblová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
O radosti z jídla i ze života: Tuky. Které konzumovat a kterým se vyhnout?
Jezte, ať vám to sluší
-
Polévka je grunt. Potvrzuje to i šéfkuchař z ústecké Větruše
Host Dopoledního expresu
-
Poradna zdravé výživy: dýně
Co vás zajímá
-
K plýtvání potravinami přispívají vysoké ceny a promoční akce, kritizuje Mikoška ze Svazu obchodu
Dvacet minut Radiožurnálu
-
V Praze je na Malé Straně schránka na houby. Přineste tu, se...
Česko – země neznámá
-
Chcete zhubnout? Smaženému jídlu se obloukem vyhněte
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou