Radioporadna
Kvalitní kuře poznáte zrakem i hmatem. Chlazené se dá uchovat až týden
Radioporadna
Pardubice
Kachna, kuře, krůta…. drůbež všeho druhu se během svátků střídá na štědrém talíři. Jak se na první pohled pozná kvalita masa? Zeptali jsme se prodejců masa Marka Putnara a Vojtěcha Raszkazova z Pardubic.
Jitka Slezáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jan Katina: Vepřová kýta s 80 % masa? Legislativa to umožňuje
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Tereza Kostková šla na pouť Toskánskem. „Chybí mi setkání se mnou. Potřebovala jsem být v tichu“
Blízká setkání
-
Steak z krkovice na zelenině
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Turecký kebab dobyl Německo
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Masopustní pokrmy podle našich babiček a prababiček
Kuchařské čarování
-
Marek Wollner připravil biftek s fazolkami, volským okem a...
Pochoutky na talíři
-
Uzeniny a hubnutí
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Jaternice: Každý je připravuje jinak
Na vidličce Romana Pauluse
-
Vepřová pečeně na jogurtu. Pusťte do své kuchyně „nový svěží vítr“ a určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
„Důchodcům zbytky nezůstávají. Své nákupy musí důkladně...
Dopolední Radiožurnál