Speciál Radiožurnálu
Plýtvání jídlem? „Inspirací by nám měly být naše babičky,“ radí šéfkuchař restaurace Sůl a řepa
Speciál Radiožurnálu
Radiožurnál
Jeden milion tun potravin v Česku skončí každý rok na skládce. Plýtvání potravinami se věnujeme ve vysílání Radiožurnálu i Českého rozhlasu Plus celý týden. Co nás vede k plýtvání? A jak mu zamezit? Poslechněte si speciální vysílání Radiožurnálu a Českého rozhlasu Plus o klimatickém i sociálním problému plýtvání.
Jan Pokorný
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
„Domácí blázen, miláček žen.“ První kuchyňský robot byl obrovský a vyráběl se ve Zbrojovce
Host Radiožurnálu
-
Trpíval jsem trémou a doufal, že v divadle vypadne jistič, přiznává herec David Matásek
Host Lucie Výborné
-
Nedarujeme nic plesnivého, nic shnilého, popisují v supermarketu. Jak potraviny třídí?
Seriál Radiožurnálu
-
Plýtvání se slevou. „Naše společnost je málo vyspělá,“ říká...
Dopolední Radiožurnál
-
Jak neplýtvat v kuchyni potravinami
Co vás zajímá
-
První spor vlády a prezidenta
Vinohradská 12
-
Posluchači vědí, že v dobách krize se mohou o rozhlas opřít. A to mě těší, přiznává ředitel Zavoral
Jak to vidí...
-
Až 18 % neočkovaných dál chodí do restaurací. „Máme hodně opatření, která nevymáháme,“ říká sociolog
Speciál Radiožurnálu