Speciál Radiožurnálu
Plýtvání jídlem? „Inspirací by nám měly být naše babičky,“ radí šéfkuchař restaurace Sůl a řepa
Speciál Radiožurnálu

Radiožurnál
Jeden milion tun potravin v Česku skončí každý rok na skládce. Plýtvání potravinami se věnujeme ve vysílání Radiožurnálu i Českého rozhlasu Plus celý týden. Co nás vede k plýtvání? A jak mu zamezit? Poslechněte si speciální vysílání Radiožurnálu a Českého rozhlasu Plus o klimatickém i sociálním problému plýtvání.
Jan Pokorný
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
„Domácí blázen, miláček žen.“ První kuchyňský robot byl obrovský a vyráběl se ve Zbrojovce
Host Radiožurnálu
-
Poučení z pandemie: Roušky nebyly zázračné, relevantní studie k tomu ale dělat neumíme, míní Kulveit
Interview Plus
-
Měli bychom posílit ženský pohled na válku, říká ředitel Divadla Archa. Uvádí hru ukrajinské autorky
Host Lucie Výborné
-
Horolezec Zdeněk Hák, kterému se podařilo jako prvnímu Čechovi sjet na lyžích horu Nošak, což…
Host ve studiu
-
Lékárna: Jak posílit imunitu u dětí a jak si poradit s respiračními nemocemi
Lékárna
-
Jaroslav Tuček - Mudrování nad koloběhem života a smrti
Zelný rynk
-
Poslechněte si: My a oni 18. 2. 2023
My a oni
-
Po Stezce Českem můžete obejít dokola celou naši republiku. Se stejnojmennou knihou jako společníkem
Host Dopoledního expresu