Ve vlastní šťávě
Gastro se vrátilo ke své podstatě – a tou je dobré jídlo, říká šéfkuchař Radek David
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Radek David patří k nejznámějším kuchařům u nás. Na gastronomickém poli působí už třicet let, a tak má o jeho vývoji poměrně dobrý přehled. Ve vlastní šťávě jsme spolu probrali, jak se mění koncept restaurací, v nichž působí, a kromě toho jsme se pokusili najít i nějaká pozitiva, která poslední rok gastru přinesl.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě: Na stáži je důležité nasát filozofii restaurace a tu se snažit přenést
Ve vlastní šťávě
-
Byznys za covidu musíte brát jako výzvu. Postavit se čelem, shodují se podnikatelé z Potten & Pannen
Hovory
-
Sladkokyselé zelí s uzeným
Dobroty Dáši Kubíkové
-
80 receptů a v žádném z nich není maso. Postní kuchařku sepsal šéfkuchař Pavel Drdel
Dámská jízda
-
Pojďte si zavařit pod lízátka! Kuchař Lukáš Ende chystá přehlídku Gastro Hradec v malšovické aréně!
Host ve studiu
-
Maminčin pajšl od Lenky Odvárkové
Pochoutkový rok
-
Léto na grilu: Roastbeef s domácí tatarkou. Griloval Radek David
Pochoutky na talíři
-
Velezdravé Kuchařské čarování s kysaným zelím
Kuchařské čarování
-
Kuchařka Kamu: Jsem dobrodruh a baví mě život ždímat. Nová kniha je můj absolutní masterpiece
Host Lenky Vahalové