Pochoutky na talíři
Léto na grilu: Roastbeef s domácí tatarkou. Griloval Radek David
Pochoutky na talíři
Region
Šéfkuchař Radek David se svým týmem z restaurace Babiččina zahrada v Průhonicích nás naučil grilování roastbeefu a přípravu domácí tatarské omáčky. Hostem Nadi Konvalinkové a Patrika Rozehnala byl moderátor České televize Vladimír Kořen.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Čočku s filetem ze sumce připravil pro Davida Prachaře Jaroslav Zahálka
Pochoutky na talíři
-
Šéfkuchař Puppu: Chceme dělat kuchyni, která bude vyhlášená a dostupná
Náš host
-
Šéfkuchař Radek David: Českou kuchyni máme pod kůží. Z modu à la zdravé jídlo se k ní jednou vrátíme
Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy
-
Přímý přenos bohoslužby ze sboru Církve československé husitské v Poděbradech
Bohoslužba
-
Smažené škubánky podle prababičky od Suchých skal
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Rádio na cestách se zastavilo v Dobrušce. Atmosféra byla velmi milá a navíc ji můžete zažít i vy!
Návštěva
-
Křest Jihomoravské kuchařky východočeského šéfkuchaře Radka Pálky: Je to vážně kniha plná skvostů
Páteční host
-
Krouhané a kysané zelí, jako je levný přírodní zdroj vitamínu C, doporučuje zemědělec David Smetana
Radioporadna