Ve vlastní šťávě
I kapslové espresso může chutnat dobře, říká kavárník a pražič Kristián Kříž
Ve vlastní šťávě

Radio Wave
Kam kráčí česká kávová kultura a jaké trendy nás čekají? S koordinátorem české pobočky SCA Kristiánem Křížem jsme probrali, jak se kávová scéna vyvíjí i proč mají kavárníci potřebu si zkoušet kávu pražit sami.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ani zelená káva není nesmrtelná, říká baristka a lektorka přípravy kávy Tereza Balá
Ve vlastní šťávě
-
Nejškodlivější káva? Český turek a bezkofeinová
Radioporadna
-
Pěstování kávy trvá několik let. Nenechte se odradit, když vám některá nechutná, radí pražič
Host Lucie Výborné
-
Jsem zastáncem i espresso toniku. Je osvěžující a má krásně hořkosladkou chuť, konstatuje barista
Host Radiožurnálu
-
Káva s mlékem, nebo černá a bez cukru? Pavel Maurer se...
Glosa Pavla Maurera
-
Šálek s čajem nebo kávou je potřeba donést bezpečně k ústům. Jak ho správně držet za ouško?
Pochoutkový rok
-
Ristretto, Latte macchiato, Flat white, nebo Lungo? Jak se vyznat v kávě
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Kavárny, které jinde než v Praze nenajdete
Prahou křížem krážem
-
V bývalé nádražní budově v Litoměřicích si můžete dát Kávu s párou. Unikátní kavárna hostí i akce
Výlety
-
Česká gastronomie prochází renesancí. Češi chtějí kvalitní jídlo
Náš host