Ve vlastní šťávě
I kapslové espresso může chutnat dobře, říká kavárník a pražič Kristián Kříž
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Kam kráčí česká kávová kultura a jaké trendy nás čekají? S koordinátorem české pobočky SCA Kristiánem Křížem jsme probrali, jak se kávová scéna vyvíjí i proč mají kavárníci potřebu si zkoušet kávu pražit sami.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pěstování kávy trvá několik let. Nenechte se odradit, když vám některá nechutná, radí pražič
Host Lucie Výborné
-
Ani zelená káva není nesmrtelná, říká baristka a lektorka přípravy kávy Tereza Balá
Ve vlastní šťávě
-
Nejškodlivější káva? Český turek a bezkofeinová
Radioporadna
-
Káva s mlékem, nebo černá a bez cukru? Pavel Maurer se...
Glosa Pavla Maurera
-
Kavárny, které jinde než v Praze nenajdete
Prahou křížem krážem
-
V bývalé nádražní budově v Litoměřicích si můžete dát Kávu s párou. Unikátní kavárna hostí i akce
Výlety
-
V Etiopii jsem si říkal, že to ani není možné, že je to káva, vzpomíná pražič Kristián Kříž
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Ubrousek pod miskou s polévkou má svůj význam. Rozhodně neslouží k otírání úst
Pochoutkový rok
-
Komunitní zahradničení
Káva o čtvrté