Ve vlastní šťávě
I kapslové espresso může chutnat dobře, říká kavárník a pražič Kristián Kříž
Ve vlastní šťávě

Radio Wave
Kam kráčí česká kávová kultura a jaké trendy nás čekají? S koordinátorem české pobočky SCA Kristiánem Křížem jsme probrali, jak se kávová scéna vyvíjí i proč mají kavárníci potřebu si zkoušet kávu pražit sami.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pěstování kávy trvá několik let. Nenechte se odradit, když vám některá nechutná, radí pražič
Host Lucie Výborné
-
Lokaj: Nejlepší káva je 7 až 10 dní po pražení. My pražiči říkáme, že se nejdřív musí „vyprdět“
Hovory
-
Petr Vodička: Vánoční deník
Vánoční deník
-
Ladislav Fuks: Poslední ostrov
Povídka
-
Ke kávovému vzorku dostane každý pražič od svého dodavatele chuťový manuál. A je na něm, jak…
Dobré dopoledne
-
Herečka Alena Antalová: Kdyby mi někdo řekl, že budu v angažmá 30 let, tak si budu ťukat na čelo
Blízká setkání
-
Kristýna Smudová miluje kávu. Je jednou z nejlepších baristek v České republice, otevřela si…
Větrník - Host ve studiu
-
A. C. Doyle: Sherlock Holmes ve státních službách. První rozhlasová hra ve videu
Rozhlasová hra
-
Káva s mlékem, nebo černá a bez cukru? Pavel Maurer se...
Glosa Pavla Maurera