Ve vlastní šťávě
Zavařte, zavřete a naložte! Švestky, šípky i kdoule. Výrobkyně džemů vám prozradí, jak na to
Ve vlastní šťávě

Radio Wave
Ačkoli je pojem „marmeláda“ legislativou vyhrazen ovocným zavařeninám z citrusů, hostkami Kytkobraní i Ve vlastní šťávě byly Hana Šindlerová z Marmelád s příběhem a Petra Pekáčová z Marmelád Corona. Obě sice vyrábí i marmelády pravé, pomerančové, ale zároveň zejména množství nápaditých dalších džemů i slaných dobrot.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Snažíme se dělat klasiky s moderním šmrncem, aby nás to bavilo, říká majitel bistra a koloniálu
Ve vlastní šťávě
-
Kompot: Jak podle etikety jíst ovoce, které má pecku? Postup oddělení pecky je jazykové cvičení
Pochoutkový rok
-
Tradiční i netradiční recepty s kaprem v hlavní roli, k tomu salát s pohankou a na závěr žemlovka
Kuchařské čarování
-
Krizi řeší tabletka, ale o záda je třeba se starat hlavně ve chvílích, kdy nebolí, radí neurolog
Zdravíčko
-
Rychlý průvodce paprikovým kořením: na co použít sladkou či uzenou? Napoví Babské rady
Babské rady
-
Bývalý zoolog hlubocké zoo vzpomíná na 70. léta, kdy zahrada vypadala úplně jinak než dnes
Máme rádi zvířata
-
Havrdová: Pohyb je elixír života a mládí. Pohybová aktivita určuje kvalitu našeho života
Na síti s Andreou Hlaváčkovou
-
Táhnout mrtvého jelena do útrob spirály. Průlet tvorbou Liz Harris aka Grouper
Špína
-
Maruška nakoupí ve večerce, ježibaba s kytarou se odváže. Punkové pohádky hrají ochotníci ze Čkyně
Dopolední host
-
Udržitelný život chceme přeměnit v mainstream, říká zakladatel Envirofestu
Natura