Ve vlastní šťávě
V soutěžích se chci naučit dovednosti od úspěšných kolegů, říká zlatá kuchařka Hana Budková
Ve vlastní šťávě

Radio Wave
V kuchařském světě existují různá ocenění, žebříčky a průvodce nejlepšími restauracemi, ale také soutěže mezi kuchaři. Jednu z nich v mezinárodním juniorském klání v Rimini vyhrála právě česká mladá kuchařka Hana Budková. S ní jsme probrali, jak podobné soutěžení probíhá i k čemu podle ní tato klání slouží.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový
Ve vlastní šťávě
-
Postava zdravotní sestry se mě držela. Mám v sobě stejnou temnotu, přiznává herečka Melíšková
Host Lucie Výborné
-
Režisér Vondrášek: Dělit filmaře podle věku je nesmysl, poptávka po nových generacích je přirozená
Hovory
-
60 milionů Evropanů lyžuje. Bude na čem? Klimatické závazky razí i závodníci Schiffrinová nebo Kilde
On Air
-
Vánoční meditace
Fouskův svět
-
Premiéra u Šaldů: Marie Antoinetta jako současná dívka v zajetí spotřebního kolotoče
Kultura pod Ještědem
-
S vůní tradice: Tipy pro vánoční stůl. O vánoční zvěřině s šéfkuchařem Filipem Sajlerem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Tyká si s Jardou Jágrem a je majitelkou stříbra z poslední řady Česko Slovenské SuperStar
Velký čísla
-
Oscaři: Nezávislá studia a streamovací platformy drtí Hollywood. Díky za ten zdravý trend
Akcent
-
Host: Iva Málková, psycholožka a zakladatelka společnosti STOB
Noční Mikrofórum