Ve vlastní šťávě
Nevadí, když povolíme a nejsme na sebe tak drsní, říká majitelka Divokýho Bistra na Šumavě
Ve vlastní šťávě
Nevadí, když povolíme a nejsme na sebe tak drsní, říká majitelka Divokýho Bistra na Šumavě
![Jitka Sauvage (vpravo) a její tým z Divokýho Bistra (zleva Jiří Štěpánek, Nela Coufalová a Jan Obranec)](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/54c499c4899e03b3df27beaaeed5fed0.jpeg?h=b5772f65&itok=AQbtiilk)
Radio Wave
Bistro u kempu už dávno neznamená jen párek na tácku a pivo dvanáctku, jakkoli se občas návštěvníkům po starých dobrých časech zasteskne. Své o tom ví majitelka šumavského Divokýho Bistra, která už před osmi lety převzala kiosek po svém strýci – a přetvořila ho v bistro rozkročené z Francie až do Indonésie, přičemž neztratila ani přízeň původních hostů.
Juliana Fischerová