Ve vlastní šťávě
Nevadí, když povolíme a nejsme na sebe tak drsní, říká majitelka Divokýho Bistra na Šumavě
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Bistro u kempu už dávno neznamená jen párek na tácku a pivo dvanáctku, jakkoli se občas návštěvníkům po starých dobrých časech zasteskne. Své o tom ví majitelka šumavského Divokýho Bistra, která už před osmi lety převzala kiosek po svém strýci – a přetvořila ho v bistro rozkročené z Francie až do Indonésie, přičemž neztratila ani přízeň původních hostů.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bio a bude
Ve vlastní šťávě
-
Už přes 100 let vyrábí Záhlinický pivovar slad klasickým...
Česko – země neznámá
-
V Chocni po letech vaří tekutý chléb. Splávek vám pohlídá pivočet
Máme hosty
-
„Toč mě, když brečím.“ Co pro influencerky a influencery znamená autenticita?
Normy
-
Pokud nevydržíte tvrdou školu v kuchyních Londýna, nemáte na to. Kodaň je jiná, popisuje kuchařka
Host Lucie Výborné
-
Tajemství chuti Dubského perníku se ukrývá v rodinném receptu na perníkové koření
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Počítání kalorií je cesta do pekel. Tělo si pak řekne, že jídlo rovná se nebezpečí
Buchty