Dobroty Dáši Kubíkové
Sladkokyselé zelí s uzeným
Dobroty Dáši Kubíkové
Vysočina
Zelí je potravina, kterou si můžeme dát po celý rok v různých podobách – čerstvé, zapečené, naložené, kvašené, sterilované, a tak bychom mohli pokračovat. Zelí jako přílohu po moravském způsobu znám už od dětství, ale protože na úpravu existuje mnohem více návodů, než ten, co dělávala moje babička, nebude špatné vyzkoušet tip od jiného kuchaře.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Česko je velmocí v pěstování máku, a tak mlýnek na mák nemohl chybět v žádné domácnosti
Pochoutkový rok
-
Sladkokyselé zelí s uzeným
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Zelný houbovec od horalů z Krkonoš
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Kedlubna, taková obyčejná zelenina. A tak velké chuťové překvapení. Udělejte si ji s kuřecím masem
Vaříme s Habadějem
-
Světlá, tmavá, na sucho, ale i cibulová. Jak připravit jednotlivé druhy jíšek? Prozradí Babské rady
Babské rady
-
Nechybí (téměř) v žádné kuchyni. Jak se ale cibule objevila v českém jazyce?
Okolo češtiny
-
Žluté, želené, pruhované. Jak zpracovat cukety? A proč jsou vhodné i pro naše oči?
Dva na Dvojce
-
Nechte si naklíčit semínka i luštěniny. Budou pro vás ještě...
Dámská jízda