Vysočina

Dobroty Dáši Kubíkové

Zavinuté plátky z krkovice v kysaném zelí | Foto: Mirka Kuntzmannová, Český rozhlas Plzeň

Zelí je potravina, kterou si můžeme dát po celý rok v různých podobách – čerstvé, zapečené, naložené, kvašené, sterilované, a tak bychom mohli pokračovat. Zelí jako přílohu po moravském způsobu znám už od dětství, ale protože na úpravu existuje mnohem více návodů, než ten, co dělávala moje babička, nebude špatné vyzkoušet tip od jiného kuchaře.

Nejposlouchanější

Vysočina

Více ze stanice
Dobroty Dáši Kubíkové

Dobroty Dáši Kubíkové

Každý všední den v 9:30 a v 15:30 hodin pro vás máme zajímavé recepty. Snažíme se posluchače inspirovat pokrmy, které zvládne připravit každý, pokrmy z běžně dostupných surovin.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu