Pochoutkový rok
Maminčin pajšl od Lenky Odvárkové potěší vaše jazýčky a přenese vás do dob našich předků
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Masové žužu nebo pusinka. Tak jemný je pajšl od Lenky Odvárkové z Rotavy v Karlovarském kraji. Strukturu má jako paštika a na jazyku se úplně rozplyne. Dnes se tohle jídlo moc často nedělá, v restauracích se neobjevuje. Zavzpomínejte na jídlo našich předků a vraťte ho zase zpátky do našich kuchyní.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bramborové placičky plněné houbami od Heleny Shejbalové
Pochoutkový rok
-
Nechybí (téměř) v žádné kuchyni. Jak se ale cibule objevila v českém jazyce?
Okolo češtiny
-
Jak některé pražské restaurace vnímají moderní českou kuchyni Aneb kuchařovo zoufalství
Glosa Pavla Maurera
-
Nechte si naklíčit semínka i luštěniny. Budou pro vás ještě...
Dámská jízda
-
Jemné noky ke kuřeti na paprice
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Luštěniny rostou na každém kontinentu, kromě Antarktidy
Kuchařské čarování