Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Na stáži je důležité nasát filozofii restaurace a tu se snažit přenést
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Skandinávský manifest je tu sice s námi už dlouho a v něm popisované principy objevíme snadno i ve vlastní hlavě, případně inspiraci najdeme ve starých kuchařských a etnografických knihách, ale přesto sever pořád gastronomii táhne. Není třeba jezdit až k polárnímu kruhu – stačí zajet do Kodaně, kde se to hyperlokálními bistry a restauracemi jen hemží. Právě to už potřetí udělala i Jana Bilíková, kuchařka, která má v popisu práce přinášet inspiraci.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový
Ve vlastní šťávě
-
Knedlíkárna v Kosově Hoře sází na jednoduchost. Ty nejlepší recepty vymyslely už naše babičky
Dopolední Region
-
Za trhanec s jablky si určitě ostudu netrhnete. Naopak, všichni jedlíci vám vyseknou velkou poklonu
Vaříme s Habadějem
-
Nechybí (téměř) v žádné kuchyni. Jak se ale cibule objevila v českém jazyce?
Okolo češtiny
-
Maminčin pajšl od Lenky Odvárkové
Pochoutkový rok
-
Lesk a bída slovenské kuchyně
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Polské golabki
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Po typicky české stravě se nemusí nutně tloustnout
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Slaná ovesná kaše s cibulkou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Dům Champagne. Doklad rafinované tvorby dánského funkcionalistického architekta Iba Lundinga
Mozaika