Hovory
Byznys za covidu musíte brát jako výzvu. Postavit se čelem, shodují se podnikatelé z Potten & Pannen
Hovory
Plus
„V roce 1992 jsme založili společnost s vizí vozit to nejlepší do kuchyně, pro přípravu pokrmů anebo pro stolování. Dnes je to už téměř třicet let a postupně se nám podařilo nabrat výhradní zastoupení zhruba čtyřiceti prémiových značek,“ popisuje Pavel Staněk, jeden ze zakladatelů firmy Potten & Pannen – Staněk.
David Šťáhlavský
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Gastro se vrátilo ke své podstatě – a tou je dobré jídlo, říká šéfkuchař Radek David
Ve vlastní šťávě
-
80 receptů a v žádném z nich není maso. Postní kuchařku sepsal šéfkuchař Pavel Drdel
Dámská jízda
-
Host: Jan Mach
Hovory
-
Nádobí ze stolu se sklízí najednou, platí pro to pravidlo debaras, vysvětluje Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy
-
Kysané zelí v hlavní roli
Kuchařské čarování
-
Roháč, bác, lepenice, pejraprout - znáte lidová jídla našich předků na Plzeňsku?
Špalíček
-
Topinambur: Hlízy podobné bramborám
Na vidličce Romana Pauluse
-
Marek Janouch uvařil bramborové taštičky se špenátem a povidly, ochutnávala Chantal Poullain
Pochoutky na talíři