Ve vlastní šťávě
Teorie v gastrooborech by se mohla aktualizovat. Nadšenci mezi studenty mi dávají energii, říká učitelka Herinková
Ve vlastní šťávě

Radio Wave
Vzhledem k množství vznikajících bister, restaurací, kaváren a cukráren se zdá, že gastronomie jen tak na úbytě nezajde. Co se ale – pro někoho překvapivě – tolik nemění, je motivace studentů gastronomických škol a učilišť při výběru a obsah výuky oborových předmětů. Spolu s Kristýnou Herinkovou, učitelkou na žatecké střední škole, jsme probrali, co a jak se snaží změnit.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový
Ve vlastní šťávě
-
Vánoční meditace
Fouskův svět
-
Tyká si s Jardou Jágrem a je majitelkou stříbra z poslední řady Česko Slovenské SuperStar
Velký čísla
-
Samoživitelky nemají kam sáhnout. Už šetří i na jídle pro děti, popisuje Asociace
Zaostřeno
-
Jak si vychutnat čokoládu? Dodržujte čokoládové desatero
Pochoutkový rok
-
Výběr týdne: české umění v cizině, filmoví Oscaři, Magnesia Litera, bruselský styl na železnici
Akcent
-
Petr Fiala se ptá kandidátů: Co byste řekl člověku, pro něhož je Parlament jen zbytečná „žvanírna“?
Seriál Radiožurnálu
-
Premiéra u Šaldů: Marie Antoinetta jako současná dívka v zajetí spotřebního kolotoče
Kultura pod Ještědem
-
Odklad projednání Istanbulské úmluvy není rozumný, reaguje na žádost čtyř resortů vládní zmocněnkyně
Ranní Plus
-
Postní Kuchařské čarování, tedy vaření bez masa, s výjimkou ryby
Kuchařské čarování