Ve vlastní šťávě
Teorie v gastrooborech by se mohla aktualizovat. Nadšenci mezi studenty mi dávají energii, říká učitelka Herinková
Ve vlastní šťávě

Radio Wave
Vzhledem k množství vznikajících bister, restaurací, kaváren a cukráren se zdá, že gastronomie jen tak na úbytě nezajde. Co se ale – pro někoho překvapivě – tolik nemění, je motivace studentů gastronomických škol a učilišť při výběru a obsah výuky oborových předmětů. Spolu s Kristýnou Herinkovou, učitelkou na žatecké střední škole, jsme probrali, co a jak se snaží změnit.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Hubnout neznamená hladovět. Učím lidi projíst se ke štíhlosti, říká nutriční terapeutka Lada Nosková
Host Lenky Vahalové
-
Snažíme se dělat klasiky s moderním šmrncem, aby nás to bavilo, říká majitel bistra a koloniálu
Ve vlastní šťávě
-
Negativní tlak na školní jídelny není na místě, udělaly obrovský krok, myslí si metodička stravování
Apetýt
-
Chodili jste se učit do kaváren? Člověk (ani Pavel Maurer) by nevěřil, kolik studentů dnes…
Glosa Pavla Maurera
-
Stresové reakce jsou pořád stejné. Oproti dávným hrozbám nyní chybí výdej energie, říká dietoložka
Host Radiožurnálu
-
Hořím. Startuje nová podcastová série o tom jak pečovat a nevyhořet
Hořím
-
Zanedbaný spánek a výživu nespasí doplňky stravy ani byliny. Mohou ale pomoci
Balanc
-
Zdravá výživa: Čím nahradit ve školách cukrovinky, sušenky a sladké limonády, které si děti…
Poradíme vám
-
Škola v Bydhošti ukazuje Polsku: jde to i bez sladkostí
Zápisník zahraničních zpravodajů