Radioporadna
Co k jídlu, když nestíhám? Obaly nabízených „hotovek“ vypadají lákavě, ale jsou opravdu tak chutné?
Radioporadna
Hradec Králové
Svíčková, guláš nebo španělský ptáček patří ke stálicím české kuchyně. Když nemáme čas nebo se nám prostě nechce vařit, můžeme sáhnout po hotových jídlech z obchodu. Jejich obaly vypadají lákavě, jak ale jídla chutnají?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bez tapas není pořádná oslava! Specialista na španělskou kuchyni Vlady Nodžak nám poradil, jak na ně
Radioporadna
-
Starší pečivo nevyhazujte, radí autorka Recyklované kuchařky
Host Radiožurnálu
-
Kvalitní kuře poznáte zrakem i hmatem. Chlazené se dá uchovat až týden
Radioporadna
-
Česká klasika, kterou v Metách nikdo nezná. Kam vedou...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Kuchařská poradna
Co vás zajímá
-
Jednoduchý recept na těstoviny s pistáciovým pestem a kuřecím masem. Spokojenost všech je zaručena
Vaříme s Habadějem
-
Plýtvání se slevou. „Naše společnost je málo vyspělá,“ říká...
Dopolední Radiožurnál
-
Dip s pečeným česnekem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Tvarohové taštičky plněné mletým masem od Rudolfa Cibulky
Pochoutkový rok
-
Topinambur: Hlízy podobné bramborám
Na vidličce Romana Pauluse