Host Radiožurnálu
Starší pečivo nevyhazujte, radí autorka Recyklované kuchařky
Host Radiožurnálu
Radiožurnál
Jedním z trendů současné gastronomie je vaření beze zbytků. Pokud nechcete plýtvat potravinami, dobrou inspirací může být například nejnovější kniha Jitky Rákosníkové Recyklovaná kuchařka. Ta radí, jak využít zbylé brambory nebo sáček se specifickou rýží.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bezlepková dieta nemusí zruinovat rozpočet. Místo speciálního pečiva kupte rýži, jáhly a čočku
Zdravíčko
-
Pétiny mňaminky. Oslaďte si život bez lepku aneb bezlepkové pečení s Petrou Jeníčkovou
Radioporadna
-
Pestré letní Kuchařské čarování – saláty, zeleninový puding, rychlý koláč na různé způsoby
Kuchařské čarování
-
Na zadělávání perníku se dříve používal výluh z růží, přibližuje autorka kuchařky Staročeský perník
Host Radiožurnálu
-
Smažený kuskus s vejci
Dobroty Dáši Kubíkové
-
„Neumím si představit lepší školu,“ říká vítězka televizní kuchařské soutěže Kristína Nemčková
Ve vlastní šťávě
-
Jak napravit připálené a přesolené pokrmy?
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Beata Rajská připravila italské risotto s chřestem a krevetami
Pochoutky na talíři
-
Netradiční využití chleba podle Moniky Kindlové
Dámská jízda