Pochoutkový rok
Tvarohové taštičky plněné mletým masem od Rudolfa Cibulky jsou gastronomickým snem
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Bramborové těsto, špenát, osmažená cibulka. Co je lepšího v české kuchyni? Tvaroh bramborové těsto zjemňuje, dodá tradičnímu jídlu zase trochu jinou chuť a i po vychladnutí udrží těsto kypré a vláčné. Uvnitř je umleté maso a klobásy. Je to jak gastronomický sen, ve kterém budete křičet, že chcete ještě přidat. Vařil Rudolf Cibulka z Šošůvky.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Grenadýrmarš podle Nadi Konvalinkové
Pochoutkový rok
-
Bramborový salát. Pokrm, který měl smazat třídní rozdíly
Dva na Dvojce
-
Mrkev v kuchyni. Zkuste mrkvance, lívanečky, dort nebo zlivského mrkvokapra
Kuchařské čarování
-
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou. Podzimní česká klasika v kuchyni dotažená téměř k dokonalosti
Vaříme s Habadějem
-
Kočičí štajryš. Staročeský, jednoduchý, výborný
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Dip s pečeným česnekem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Lebkuchendocken – tradiční egerlandští šneci z kynutého těsta
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary
-
Kuchařská poradna
Co vás zajímá
-
Nechybí (téměř) v žádné kuchyni. Jak se ale cibule objevila v českém jazyce?
Okolo češtiny
-
Kapr na modro, salát vídeňského typu, polévka houbová. Proč ne? říká kuchař Václav Forman
Dobrá rada