Dopolední Radiožurnál
Plýtvání se slevou. „Naše společnost je málo vyspělá,“ říká odborník o slevových akcích
Dopolední Radiožurnál
Radiožurnál
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Plýtvání jídlem? „Inspirací by nám měly být naše babičky,“ radí šéfkuchař restaurace Sůl a řepa
Speciál Radiožurnálu
-
Co vše můžete najít v šunkovém salámu? A co by tam naopak být nemělo?
Encyklopedie Radiožurnálu
-
Nedarujeme nic plesnivého, nic shnilého, popisují v supermarketu. Jak potraviny třídí?
Seriál Radiožurnálu
-
V Plzni mají první veřejnou lednici. Pomáhá i studentům nebo...
Dopolední Radiožurnál
-
Miroslav Toman, prezident Potravinářské komory ČR
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Ředkev a ředkvička: Obsahují vitamín C?
Abeceda potravin
-
Jedete na hory? Nenechte se vodit za nos a problémy řešte hned, radí ČOI
Radioporadna
-
Nejvyšší výtěžek sbírky, zvedla se neuvěřitelná vlna solidarity, říká ředitelka potravinových bank
Host Radiožurnálu
-
Stezkou proti krizi středního věku. „První den jsem myslela, že s 18kilovým batohem nikam nedojdu“
Reportáže Radiožurnálu