Dobroty Dáši Kubíkové
Dip s pečeným česnekem
Dobroty Dáši Kubíkové
Vysočina
Až rozpálíte gril nebo se pustíte do krájení a pečení zeleniny, budete si pak určitě chtít hotové jídlo namočit do chuťově vyladěného dipu. Ten dnešní je česnekový, ale opravdu není ostrý. Dělá se totiž z měkkého upečeného česneku, který ztrácí svou pálivost, ale ne chuť!
Dáša Kubíková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dip s pečeným česnekem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Vaření s kopřivami a klíčení čočky nebo fazolek, tedy příprava té nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování
-
Vepřové křenové taštičky od Jany Vančurové
Pochoutkový rok
-
Upečte rodině kuře s kůrčičkou, která se stoprocentně povede dozlatova
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s brokolicí. Zelená je typická pro jaro, kdy se příroda probouzí
Vaříme s Habadějem
-
Ve vlastní šťávě: Tuk je chuť!
Ve vlastní šťávě
-
Baroko na talíři: naši předkové jedli maso i exotické ovoce,...
Dnešní Plus
-
Kačenka česká: Kde a jak ji použít v kuchyni
Abeceda potravin