Host Radiožurnálu
I obézní člověk může být v podvýživě, upozorňuje nutriční terapeutka. Čokoládu jezte raději k snídani, radí
Host Radiožurnálu
Radiožurnál
Můžeme si dovolit čokoládu, otázka je kdy, radí nutriční terapeutka Soňa Vojtíšková. Jídlo je důležité si správně načasovat, tvrdí. Bílkoviny by mělo tělo přijímat každý den, byť ne nutně maso, a luštěniny je lepší jíst k obědu než večer. Sladké byste si zase měli raději dopřát ráno. Proč mlsáme, když je nám úzko? Mozek je unavený, rozum je po práci vyčerpaný a jídlo je pro nás berlička k uspokojení, vysvětluje Soňa Vojtíšková. Jakým tempem je podle ní ideální hubnout?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
I bůček je zdravá potravina, když nebude denně, vysvětluje ředitelka spolku FÉR potravina
Host Radiožurnálu
-
Tohle psovi nikdy nedávejte! Jaké jídlo mu škodí?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Nejvíc čokoládou je ta bílá. Obsahuje totiž nejvíc kakaového másla, prozrazuje čokoládník Kovařík
Hovory
-
Mistr světa ve výrobě pralinek má alergii na mouku
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Jak si vychutnat čokoládu? Dodržujte čokoládové desatero
Pochoutkový rok
-
Chcete zhubnout? Dejte si čokoládu
Jak to vidí...
-
Pozor na to, čím krmíte psy. Cibule, rozinky, sůl nebo přemíra koření jim ublíží
Máme rádi zvířata
-
Oslaďte si Valentýna originálním způsobem. Vlastní čokoládu zvládnete za pár minut
Radioporadna
-
Ivana Jablonovská, zmrzlinářka
Host Dopoledne pod Ještědem