Radiožurnál

Zápisník zahraničních zpravodajů

Ryan se už těší na vlastní podnik | Foto: Tomáš Pirkl

Kdybyste chtěli ochutnat nejlepší čokoládu na světě, tak máte smůlu. Prostě to není možné. A vůbec nejde o peníze. Nejlepší čokoládu na světě umí uvařit oficiální mistr světa v této disciplíně Ryan Stevenson z Austrálie. Jenže čokoládu nevaří kvůli tchánovi. Takže se živí v Belgii pečením jednoduchých dortů a někdy i chleba.

Nejposlouchanější

Radiožurnál

Více ze stanice
Zápisník zahraničních zpravodajů

Zápisník zahraničních zpravodajů

Každý týden přinášíme hodinku reportáží o místech exotických i blízkých – vždy ale něčím zvlášť zajímavých, reportáže o málo známé historii. Nabízíme nové pohledy na známé dějiny, povídání o obdivuhodných příbězích a osudech, a to doslova ze všech koutů planety.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu