Pochoutkový rok
Jak si vychutnat čokoládu? Dodržujte čokoládové desatero
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Hořkosladké pokušení v podobě čokolády způsobuje slastné chvíle. Čokoláda prospívá zdraví, a čím je temnější, tím je kvalitnější. Cesta k dobrotě může začít třeba na degustaci, ale i u nákupního pultu ve specializované prodejně. Abyste si čokoládu doma vychutnali, sestavili jsme společně s odborníky čokoládové desatero.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Až budete dělat čokoládovou polevu, zapomeňte na čokoládu na vaření, říká Josef Maršálek
Pochoutkový rok
-
Je čokoláda zdravá, nebo byste se jí měli vyhnout? Jak si správně vybrat
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Výroba pralinek je alchymie, každá desetinka stupně hraje roli, říká čokolatiérka Kristýna Bednářová
Ve vlastní šťávě
-
Když se potkají dva Francouzi ve vietnamském pralese, vznikne nejlepší čokoláda v jihovýchodní Asii
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Od kakaového bobu až po tabulku. Michaela Dohnálková dohlíží na celý proces vzniku čokolády
Dopolední Region
-
Chcete zhubnout? Dejte si čokoládu
Jak to vidí...
-
Projekt Ověřovna: Internetem koluje mnoho nepravdivých informací. Jak se v nich vyznat?
Jak nenaletět