Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o snové práci recenzenta jídla
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Recenze restaurací jsou ten typ textů, které bychom mohli psát všichni. Aspoň si to myslíme, protože pochválit babičce svíčkovou a poznat, že kuchař vynechal sůl, umí většina z nás. Spolu s foodkritičkou Klárou Donathovou jsme řešili, co odlišuje fundovaného recenzenta od člověka, který prostě jí a občas si zapíše, kde a co snědl, a jak je psát lépe.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě: Na stáži je důležité nasát filozofii restaurace a tu se snažit přenést
Ve vlastní šťávě
-
Sůl je lékem i dobrým pomocníkem v domácnosti
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Postní polivka ze syrovátky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Nevyvedou vás z míry staré kuchařské míry?
Špalíček
-
Co v restauraci spadne na zem, přestává existovat, velí etiketa
Návod na etiketu
-
Vejce nasladko? V záhřebské restauraci připravují vejce na...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Pikantní mexická polévka, kterou uvaříte raz dva. Tenhle zázrak vám vynahradí celý vydatný oběd
Vaříme s Habadějem
-
Bob Klepl připravil kuře Sacivi - s ořechovou marinádou a...
Pochoutky na talíři
-
Prázdninová jídla od babičky? Chuť, kterou nejde v dospělosti zopakovat
Radioporadna