Vaříme s Habadějem
Pikantní mexická polévka, kterou uvaříte raz dva. Tenhle zázrak vám vynahradí celý vydatný oběd
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Dnes si připravíme tzv. „obědovou polévku". Tak většinou doma říkáme hustým polévkám, které směle s kouskem pečiva nahradí vydatný oběd. Nakonec i naše babičky a prababičky dobře věděly - že „polévka je grunt". Je to totiž pravda - dobrá polévka je prostě základ!
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Hustá fazolová polévka je skvělá do zimy a plískanic. Zahřeje vás a dodá potřebnou sílu i energii
Vaříme s Habadějem
-
Postní polivka ze syrovátky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Déle vydrží, nežlukne a nepřipaluje se: Recept na přípravu přepuštěného másla
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Vylepšená pórková polévka
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Číčánková polévka je rychle hotová a chutná. Naučila nás ji vařit Zdeňka Majerová z Dobřan
Pochoutkový rok
-
Světlá, tmavá, na sucho, ale i cibulová. Jak připravit jednotlivé druhy jíšek? Prozradí Babské rady
Babské rady
-
Polévka je grunt aneb které jsou nejlepší? Po tukožroutské se...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Základem domácí výroby mýdla bývalo žluklé sádlo a popel. Hospodyňky ho doma měly celý sud
Příběhy z Vysočiny
-
Jan Flaška: Nenechávejte to na zítra
Rozhlasový sloupek