Návod na etiketu
Co v restauraci spadne na zem, přestává existovat, velí etiketa
Návod na etiketu
České Budějovice
Na co bychom rozhodně neměli zapomenout, pokud vyrazíme do restaurace společně s dalšími lidmi? Že jídlo je jenom kulisou setkání, hlavní je konverzace, odpovídá odbornice na etiketu Alena Špačková.
Ivana Šimánková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pokud nejsme v restauraci spokojeni, etiketa dovoluje nenechávat žádné spropitné
Návod na etiketu
-
Kompot: Jak podle etikety jíst ovoce, které má pecku? Postup oddělení pecky je jazykové cvičení
Pochoutkový rok
-
Zase kari, to už ani pes nežere. Co se ukrývá pod pokličkami hrnců v backstagích?
Špína
-
Stravování podle ročních období? Důležité jsou sezónní, fermentované a lokální potraviny
Host Dopoledního expresu
-
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o snové práci recenzenta jídla
Ve vlastní šťávě
-
Se šípkovou, nebo se zelím? Možností, jak připravit zvěřinu, je nespočet. Má to ale svá pravidla
Dva na Dvojce
-
Jídlo do krabičky – a tu vrátit. „Vratné obaly na jídlo neprodukují odpad,“ láká podnikatel Širočka
Hovory
-
Roháč, bác, lepenice, pejraprout - znáte lidová jídla našich předků na Plzeňsku?
Špalíček