Liberec

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou

Tvarohový polotovar se syrovátkou na povrchu a pevnou hmotou pod ní | Foto: Jitka Slezáková

Na Šedivé úterý naši předci rozhodně nezaháleli. Den byl věnovaný úklidu. A jak už to bývá, máme-li v ruce celý den hadr na podlahu, nebo smeták, na vaření moc času nezbude. Stejně na tom byly i naše babičky, které ve dnech kdy smejčily chalupy vařily jednoduchá jídla.

Nejposlouchanější

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou

Staročeské recepty vždycky zaujmou a leckterá kuchařka je někdy s chutí zkusí. S Vladimírou Jakouběovou, regionální sběratelkou receptů, se můžete inspirovat léty prověřenými recepty.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu