Radioporadna
Prázdninová jídla od babičky? Chuť, kterou nejde v dospělosti zopakovat
Radioporadna
![\Autorka kuchařky plné receptů po babičce Kateřina Kadlecová](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/3339c521befaf7420d3a01a605fc829f.jpg?h=c6327c25&itok=vfs9NwDJ)
Pardubice
Ty nejkrásnější prázdninové vzpomínky přináší mnohým z nás chuť letních jídel od babičky. I když se pak v dospělosti snažíme takové jídlo od babičky uvařit přesně podle jejího receptu, v chuti a celkové atmosféře prostě něco chybí.
Jitka Slezáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Když cestování není dovolenou
Vertikála
-
Krkovička na cibuli se slaninou
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Touha oživit staré recepty. Tak vznikl nápad na soutěž Pochoutkový rok
Radioporadna
-
Na zadělávání perníku se dříve používal výluh z růží, přibližuje autorka kuchařky Staročeský perník
Host Radiožurnálu
-
Jaký je rozdíl mezi vodovou a smetanovou zmrzlinou? Letní tipy výživové poradkyně Martiny Jandové
Radioporadna
-
Vytvořte si vlastní kroniku rodinných tradic i svátků jako inspiraci pro společný čas
Dámská jízda
-
O městech a lidech aneb Příběhy kulturních pionýrů
Čajovna
-
Rozdělávka s liškami
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Vraťte se zdraví a krásní aneb Jak lidé z města trávili ve 30. letech dovolenou na letních bytech
Dokument
-
Dagmar Ruščáková: Hodnota prázdnin
Nedělní káva