Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Ocet zdrojem potěšení
Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Ocet zdrojem potěšení
Radio Wave
Ocet je věc tak běžná a samozřejmá, že se nad ní jen sotvakdo pozastaví. Ale jeho historie i současnost umí být hodně zajímavá a poučná. Ocet jen málokdy figuroval na mém seznamu ingrediencí, když jsem kočoval se svou kuchyní. Docela jiný pohled na ocet jsem poprvé získal díky své práci v restauraci Aromi pod taktovkou mistra Riccarda Lucque.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
O hledání smyslu
Ranní úvaha
-
Banalita mě dřív urážela. Čím jsem starší, tím si jednoduchosti víc cením, říká kuchař Michal Hromas
Host Lucie Výborné
-
Česnekové těstoviny
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Ve vlastní šťávě: Co dům dal
Ve vlastní šťávě
-
Kdo by neznal „schody do nebe“ v podobě italských lasagní? Zkuste je tentokrát s lososem a špenátem
Vaříme s Habadějem
-
Příbor vznikl před staletími. Dodnes se používá v různých zemích jinak
Glosa Pavla Maurera
-
Maminčin pajšl od Lenky Odvárkové
Pochoutkový rok
-
Lomnický kapr, na povrchu má být bylinková strouhanka lehce opečená ale ne spálená
Kuchařské čarování