Host Lucie Výborné
Banalita mě dřív urážela. Čím jsem starší, tím si jednoduchosti víc cením, říká kuchař Michal Hromas
Host Lucie Výborné
![Kuchař-nomád Michal Hromas rád vaří venku na ohni](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/5c907005d197d9c68c48b13447dd632f.jpg?h=5dc9785f&itok=zRBi4q-7)
Radiožurnál
Vydal svou druhou kuchařku Sedm způsobů, jak se radovat z jídla. Chtěl jsem do kuchařky dát svoje emoce, vysvětluje Hromas, proč v ní nenajdeme pouze recepty, ale také příběhy nebo cestopis. Kuchařské doma pro mě nejsou jen kolínka s rajskou, ale i širší okolí, ruská a ukrajinská kuchyně. Jídlo je terapie, alespoň já v něm tu emoci cítím, říká. Co ho v kuchyni inspiruje? A proč rád vaří venku?
Lucie Výborná
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Těhotnej kuchař: Mým talentem je prořízlá huba. Videa krájení se spoustou keců kolem nemám rád
Host Lucie Výborné
-
Ochutnejte tu nejlepší cibuli ve Španělsku, doporučuje kuchař Hugo Hromas
Ve vlastní šťávě
-
Gratin Dauphinois – lahůdka, kterou milovali Daniel a Jiří Reynkovi díky francouzské mamince
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Ivan Vodochodský uvařil carpaccio z červené řepy
Pochoutky na talíři
-
Koláčky dvojité podle receptu z kuchařské knihy Domácí cukrářství sester Kresbachových z roku 1910
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Na legendární pražský koláč s vanilkovým krémem od Jany Kučerové přivábíte i sousedy
Pochoutkový rok
-
Na zadělávání perníku se dříve používal výluh z růží, přibližuje autorka kuchařky Staročeský perník
Host Radiožurnálu
-
Jezte plevel, vzkazuje lidem výživová poradkyně
Host Dopoledního expresu