Host Lucie Výborné
Banalita mě dřív urážela. Čím jsem starší, tím si jednoduchosti víc cením, říká kuchař Michal Hromas
Host Lucie Výborné

Radiožurnál
Vydal svou druhou kuchařku Sedm způsobů, jak se radovat z jídla. Chtěl jsem do kuchařky dát svoje emoce, vysvětluje Hromas, proč v ní nenajdeme pouze recepty, ale také příběhy nebo cestopis. Kuchařské doma pro mě nejsou jen kolínka s rajskou, ale i širší okolí, ruská a ukrajinská kuchyně. Jídlo je terapie, alespoň já v něm tu emoci cítím, říká. Co ho v kuchyni inspiruje? A proč rád vaří venku?
Lucie Výborná
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zažil jsem environmentální žal. Teď měním své zlozvyky za dobrozvyky, říká Tomáš Klus
Host Lucie Výborné
-
Kolínský gang. Neuvěřitelný příběh typického „delikventa“ konce 90. let a jeho kumpánů
Kriminálka
-
Václav Cílek: Měl jsem pocit, že národ ještě něco čeká, protože se chová bez respektu
Jak to vidí...
-
Filtr se blíží! Naučte se s Lukefrym pohybovat světem médií
Filtr
-
Zešílela žalem, teď děsí poutníky. Tajemství jeskyně Blázenka a její obyvatelky v lesích Kokořínska
Bludičky
-
Osudy dobrého vojáka Švejka
Střípky z archivu
-
1170. schůzka: Od secese k moderně
Toulky českou minulostí