Host Lucie Výborné
Banalita mě dřív urážela. Čím jsem starší, tím si jednoduchosti víc cením, říká kuchař Michal Hromas
Host Lucie Výborné
Radiožurnál
Vydal svou druhou kuchařku Sedm způsobů, jak se radovat z jídla. Chtěl jsem do kuchařky dát svoje emoce, vysvětluje Hromas, proč v ní nenajdeme pouze recepty, ale také příběhy nebo cestopis. Kuchařské doma pro mě nejsou jen kolínka s rajskou, ale i širší okolí, ruská a ukrajinská kuchyně. Jídlo je terapie, alespoň já v něm tu emoci cítím, říká. Co ho v kuchyni inspiruje? A proč rád vaří venku?
Lucie Výborná
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Těhotnej kuchař: Mým talentem je prořízlá huba. Videa krájení se spoustou keců kolem nemám rád
Host Lucie Výborné
-
Ochutnejte tu nejlepší cibuli ve Španělsku, doporučuje kuchař Hugo Hromas
Ve vlastní šťávě
-
Svíčková s karamelem na ohni
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Ivan Vodochodský uvařil carpaccio z červené řepy
Pochoutky na talíři
-
Koláčky dvojité podle receptu z kuchařské knihy Domácí cukrářství sester Kresbachových z roku 1910
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Na legendární pražský koláč s vanilkovým krémem od Jany Kučerové přivábíte i sousedy
Pochoutkový rok
-
Na zadělávání perníku se dříve používal výluh z růží, přibližuje autorka kuchařky Staročeský perník
Host Radiožurnálu
-
Jezte plevel, vzkazuje lidem výživová poradkyně
Host Dopoledního expresu