Vaříme s Habadějem
Kdo by neznal „schody do nebe“ v podobě italských lasagní? Zkuste je tentokrát s lososem a špenátem
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Lasagne mají pověst jídla náročného na čas i přípravu, navíc jsou i docela syté. Jednou za čas se do nich ale určitě pusťte - o to víc si je vychutnáte. Počátek lasagní se obvykle klade do Neapole, kde vznikl první moderní recept, který dal název tomuto tradičnímu pokrmu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s brokolicí. Zelená je typická pro jaro, kdy se příroda probouzí
Vaříme s Habadějem
-
Česnekové těstoviny
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Ve vlastní šťávě: Jak jedním tweetem sjednotit národ?
Ve vlastní šťávě
-
Sváteční jiné řízky od Kateřiny Novotné
Pochoutkový rok
-
Světlá, tmavá, na sucho, ale i cibulová. Jak připravit jednotlivé druhy jíšek? Prozradí Babské rady
Babské rady
-
Zavařený meloun podle receptu z roku 1886
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Jak vařit zajímavě i chutně z luštěnin
Kuchařské čarování