Kuchařské čarování
Lomnický kapr, na povrchu má být bylinková strouhanka lehce opečená ale ne spálená
Kuchařské čarování
České Budějovice
V rámci ukázek a ochutnávek úprav ryb a především kapra při letošním Kaprobraní v Lomnici nad Lužnicí jsem připravil velmi jednoduchý, ale skvělý recept. Při té příležitosti jsem způsob, kdy se porce kapra pokryje vrstvou bylinkové strouhanky a jednoduše upeče v troubě na plechu nazval, jako „Lomnický“. Další tipy Petra Stupky v Kuchařském čarování.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Okoun pstruhový s máslem
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Pikantní a rychlá rybí polévka od Jiřího Bíleckého
Pochoutkový rok
-
Pomazánky z lososa
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Tradiční i netradiční recepty s kaprem v hlavní roli, k tomu salát s pohankou a na závěr žemlovka
Kuchařské čarování
-
Kapr nemusí být na talíři jen o Vánocích. Udělejte si tuto chutnou rybu třeba teď na kari a zelenině
Vaříme s Habadějem
-
Zákeřná delikatesa dorazila do Prahy, láká Pavel Maurer na...
Glosa Pavla Maurera
-
Pochoutky s šéfkuchařkou Vlaďkou Příhodovou
Pochoutky na talíři
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Jarní polévka s podmáslím a zastřeným vejcem
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary
-
Kuřecí prsa se středomořskou zeleninou. Recept Romana Pauluse na ratatouille za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem