Ve vlastní šťávě
Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel
Ve vlastní šťávě

Radio Wave
Zero waste vaření u nás není jen doména několika pražských restaurací. Své o tom ví Pavel Drdel, který se sice vyučil na klasickém české učilišti, ale během svých stáží si už na přelomu milénia vyzkoušel, jak povznést i obyčejnou slupku na součást chutného pokrmu nebo přeměnit zeleninu v dezert.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kimchi burger místo omáčky a knedlíků. Česká výuka gastro oborů je v krizi
Ve vlastní šťávě
-
Sýrové karbanátky. Levné a rychlé jídlo, které je navíc vynikající. Zkuste a dáte nám za pravdu
Vaříme s Habadějem
-
Inspirace z mexické kuchyně – salsy, polévka od Mayů, tortilly i horká čokoláda
Kuchařské čarování
-
Pavel Maurer: Když na tapas, tak do Granady
Glosa Pavla Maurera
-
Mleté maso znají kuchaři i strávníci po celém světě. Za receptem na jeho netradiční úpravu se…
Rozhlas u plotny
-
Šéfkuchař Drdel: Chipsy z bramborových slupek nebo prach z řepy. Plýtvání potravinami je zbytečné
Host Radiožurnálu
-
Dokonalí utopenci podle receptu michelinského šéfkuchaře Pavla Pospíšila vás vystřelí do nebe
Pochoutkový rok
-
Bramborový salát. Pokrm, který měl smazat třídní rozdíly
Dva na Dvojce
-
Kuchaři musejí být opravdoví tvrďáci. Mají dril jako v armádě...
Zápisník zahraničních zpravodajů