Ve vlastní šťávě
Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel
Ve vlastní šťávě

Radio Wave
Zero waste vaření u nás není jen doména několika pražských restaurací. Své o tom ví Pavel Drdel, který se sice vyučil na klasickém české učilišti, ale během svých stáží si už na přelomu milénia vyzkoušel, jak povznést i obyčejnou slupku na součást chutného pokrmu nebo přeměnit zeleninu v dezert.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kimchi burger místo omáčky a knedlíků. Česká výuka gastro oborů je v krizi
Ve vlastní šťávě
-
Čočková bramboračka se sušenými houbami. Kombinace dvou klasických českých polévek vás nadchne
Vaříme s Habadějem
-
Best of Šatníky 2022: trendy, male gaze a udržitelnost v českých skříních
Šatníky
-
Vše, co je třeba vědět o chřestu a jeho přípravě
Kuchařské čarování
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 6. 11. 2022
Pochoutkový rok
-
Netradiční využití chleba podle Moniky Kindlové
Dámská jízda
-
Zadělávané dršťky s majoránkou od kulinářského olympionika Martina Slezáka
Pochoutky na talíři
-
Nejhezčí místa v Paříži najdete v devatenáctém obvodu, říká student Adam Jirsa
On Air
-
Kuřecí plátky s hořčičnou omáčkou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Tuňák: Jak správně rybí steak upravit
Na vidličce Romana Pauluse