Podhoubí
Jsme součástí potravinového řetězce. Pavel Drdel ve své restauraci zpracuje řepu od kořene po nať
Podhoubí

Radio Wave
Udržitelnost je zaklínadlo, které se čím dál víc propisuje do všech sfér byznysu a nejinak je tomu v tom restauračním. Často jde o vyprázdněný pojem, ale jsou místa, kde velkolepé proklamace nahrazují činy. Taková je i Sůl a řepa ve Strakonicích, kterou dělá Pavel Drdel se svým týmem. Co mají společného archeologické průzkumy se současným stravováním, které se zaměřuje na lokální produkty? I to se dozvíte v dnešním Podhoubí.
Ondřej Šebestík
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Houby magické i temné. Jonáš Gruska experimentuje s hudbou i houbami
Podhoubí
-
Janáčkova konzervatoř v Ostravě oslaví 60 let; malíř Miloslav Troup v Topičově klubu;…
Mozaika
-
Tahle italská farma dostala zemědělského Oscara. Vedou ji už...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Ekologická vozovna tramvají nebo brněnský lesopark vyhráli letošní Adapterra Awards
Natura
-
Zahrádkářská poradna: přírodní zahrada
Co vás zajímá
-
Problémy řešené ve středověku jsou aktuální i dnes, říká režisér filmu Až zařve lev Jan Svatoš
Apetýt
-
Disappears: Zen vs. nuda
On Air
-
Každý den v každém počasí. Ale věděla jsem, že nechci sedět u počítače, říká o své práci farmářka
Ve vlastní šťávě
-
Osobní asistent by měl být očima, ušima, rukama a nohama konkrétního člověka, kterému pomáhá
Radioporadna