Pochoutkový rok
Číčánková polévka je rychle hotová a chutná. Naučila nás ji vařit Zdeňka Majerová z Dobřan
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Číčánková polévka zaujala naši porotu už svým názvem. Ale za pozornost stojí i pro svou jednoduchost a řadu chutí. Najdete v ní zeleninu, cibuli, česnek, houby i bramborové nočky. Recept má po své prababičce Zdeňka Majerová z Domu s pečovatelskou službou v Dobřanech.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Lahodná a rychlá je svíčková pro chudé neboli zadělávané dršťky od Dagmar Taláškové z Ostravy
Pochoutkový rok
-
Naložená míchaninka podle měšťanské kuchařky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Mrkvová polévka s kuřecím masem. Podávaná se zakysanou smetanou, černým sezamem a lístky koriandru
Vaříme s Habadějem
-
Veganská zeleninová směs
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Dobroty z borůvek
Kuchařské čarování
-
Fermentací posuneme chuť surovin na další úroveň. Zužitkujeme skoro všechno, říká kuchař Erik Cehlár
Ve vlastní šťávě
-
Sluníčko našemu tělu sice velmi prospívá, ale nesmí se to s ním přehnat aneb pozor na spáleniny
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Světlá, tmavá, na sucho, ale i cibulová. Jak připravit jednotlivé druhy jíšek? Prozradí Babské rady
Babské rady