Ve vlastní šťávě
Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový
Ve vlastní šťávě

Radio Wave
Vařit valašskou kuchyni v Praze za doprovodu cimbálovky zní trochu jako kýč, ale v některých místech se daří celkem dobře balancovat na hraně. Na Korunní ulici je to případ Výčepu – restaurace, která se tímto regionem spíše zlehka inspiruje. Spolu s jejím šéfkuchařem Jiřím Hrachovým jsme probrali, co u ní považuje za důležité a co se snaží přinášet svým hostům.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kimchi burger místo omáčky a knedlíků. Česká výuka gastro oborů je v krizi
Ve vlastní šťávě
-
Chleba upečený v peci chutná prostě jinak. Přesvědčit se o tom můžete třeba v Chebu
Pochoutkový rok
-
Vegetariánství není jen módní trend. Pokud lidstvo nesníží konzumaci masa, nepřežije, míní ekologové
Natura
-
Trvalo to 70 minut a přišla apokalypsa. Po protržené přehradě Desná zbyla šoupátková věž
Návraty do minulosti
-
Na výstavu Ondřej Sekora známý neznámý vás pozve týdeník Kultura Plus
Kultura Plus
-
Voda určila životní dráhu novináře a sportovce Petra Vitoně. Byl jedním z našich prvních windsurfařů
Jihočeši
-
Režisér Bangeru Adam Sedlák: Chci točit témata, na která do kin přijdou lidi
Vizitka
-
Pražské kavárny, které musíte zažít
Prahou křížem krážem