Host Radiožurnálu
Chipsy z bramborových slupek nebo prach z řepy. Plýtvání potravinami je zbytečné. Může za to nadbytek, říká šéfkuchař Drdel
Host Radiožurnálu
Radiožurnál
Jak být soběstačný v kuchyni a jak co nejméně plýtvat potravinami? Přesně na těchto otázkách postavil své kulinářské umění Pavel Drdel, majitel strakonické restaurace Sůl a řepa. „V práci je pro mě největší výzvou zelenina. Přemýšlím, jak ji zpracovat od kořene až po nať,“ říká. Co se naučil v Itálii? A setkal se při své práci se závistí nebo s nepochopením?
Jan Pokorný
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
„Domácí blázen, miláček žen.“ První kuchyňský robot byl obrovský a vyráběl se ve Zbrojovce
Host Radiožurnálu
-
Pavel Maurer: Když na tapas, tak do Granady
Glosa Pavla Maurera
-
Chili Ta Thuy o své kuchařské knize: Reflektuje mě. Je to takový podivný česko-vietnamský miš-maš
Blízká setkání
-
Jak naučit děti zdravě a správě jíst a také vařit. Nevyhánějte je z kuchyně, říká výživová poradkyně
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Ber, nebo nech být, řekla agentka. Tak jsem to vzal, vzpomíná na první zahraniční roli herec Vašut
Host Lucie Výborné
-
Houbařská sezóna začala. Co všechno lze z hub uvařit? A jak je jíst zasyrova?
Dva na Dvojce
-
Pohádky pod drobnohledem vědy: Je sůl opravdu nad zlato?
Seriál týdne pod Ještědem
-
Kimchi burger místo omáčky a knedlíků. Česká výuka gastro oborů je v krizi
Ve vlastní šťávě
-
Kulinářská inspirace ze středomoří – polévka gazpacho, gnocchi, maso s ovocem a ryba po katalánsku
Kuchařské čarování