Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
Čoko Jordán navazuje na stoletou tradici výroby čokolády v Děčíně
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
Oficiální název firmy Čoko Jordan je Jordan & Timaeus – podle čokoládovny, která v Děčíně fungovala za první republiky. Hlásí se tím k tradici výroby čokolády v Děčíně.
Eva Bucharová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ručně vyráběnou čokoládu můžete ochutnat v Ústí nad Labem
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Ovoce je zdravé. Proto jezte čokoládu! radí slovenský...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Oříškové máslo
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jsem celoživotní čokoholik. Chuť se tříbí, ale musíte mít i dar, popisuje výrobkyně čokolády
Host Lucie Výborné
-
Jak si vychutnat čokoládu? Dodržujte čokoládové desatero
Pochoutkový rok
-
Ke stoprocentní čokoládě se musíte projíst, vysvětluje podnikatelka. Jak poznat kvalitní čokoládu?
Host Radiožurnálu
-
Ivana Jablonovská, zmrzlinářka
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Od kakaového bobu až po tabulku. Michaela Dohnálková dohlíží na celý proces vzniku čokolády
Dopolední Region
-
Muzeum čokolády a marcipánu v Táboře podráždí návštěvníkům...
Česko – země neznámá