Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
Pršut z jehněčí kýty vyrábějí v Hlinné jako jediní v Česku z vlastních ovcí
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
Sever
Putujeme za pršutem. Ani do Chorvatska, Itálie či Španělska, ale do srdce Českého středohoří, do Hlinné za Vlastimilem Chovanečkem.
Eva Bucharová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
V Alta Badii na Čechy téměř nenarazíte
Dopolední Radiožurnál
-
V Itálii nezapomněli na lívance ani na Čechy
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Proč máme raději tatarku než kečup a jak to souvisí s naší „národní chutí“?
Okolo češtiny
-
Kanálový poklop jako objekt krásy? Jednu z libereckých uliček jich zdobí zhruba sto
Vybrali jsme pro vás
-
Zloději číhají taky na španělských silnicích
Odpolední Radiožurnál
-
1114. schůzka: Na mých kánoích česká vlajka
Toulky českou minulostí
-
Štola Kryštof v Krušných horách vás zavede do největšího dolu...
Česko – země neznámá
-
Ve vlastní šťávě: Hummus není pomazánka
Ve vlastní šťávě
-
Zámecké sady Chrámce pěstují staré odrůdy ovocných stromů. Z plodů pak vyrábějí džemy i pálenky
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne