Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
V naturálním nanovinařství pod Lovošem vzniká kromě jiných i oranžové víno
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
Sever
Vinař Karel Stejskal z Naturálního nanovinařství Charlie-VinumCelebratum se rozhodl jít tak trochu jinou cestou – z vinných hroznů vyrábí takzvaná autentická vína.
Eva Bucharová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vydejte se na Cestu vína. Zámecké vinařství Třebívlice...
Česko – země neznámá
-
Interiér teplické restaurace Beethoven zdobí partitury slavného skladatele
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Hon na bin Ládina (díl II.): Úzkost v Bílém domě
Vinohradská 12
-
Dobré víno nemusí být drahé. Důležitější je, s kým ho ochutnáte, nabádá sommeliérka
Hovory
-
Víno je vášeň i láska! Lucie Šimonová vyrábí na Rychnovsku v nádobách pod zemí speciální kvevri víno
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Bílé, červené, šumivé. Jakou teplotu má mít při podávání víno? Souvisí s tím i držení sklenky
Pochoutkový rok
-
Anglie vinařskou velmocí? Místní víno je velmi suché, ale propadli mu už i vinaři z Champagne
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Víno pijte pro dobrou náladu, ne na smutek, říká Oldřich Bujnoch
Zálety Aleny Zárybnické
-
Ondřej Procházka, obchodník s vínem
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Karel IV. by měl radost. Vinice prosperují i na východě Čech
Radioporadna