Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
Tajemství chuti Dubského perníku se ukrývá v rodinném receptu na perníkové koření
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
Sever
Příběh perníkářky Jitky Horčičkové z Dubí začíná u jejího dědečka. Ten totiž slíbil vnoučkovi perníkovou chaloupku. A protože ji nesehnal, nakonec mu ji upekl sám. Tak se zrodila rodinná perníkářská firma, s dnes už 40letou tradicí.
Eva Bucharová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Chováme k našim dojnicím lásku a respekt, prozrazuje klíč k úspěchu farmářka a sýrařka z Růžové
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Zelný houbovec od horalů z Krkonoš
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Zadělávaná slepice s nádivkovými knedlíčky podle Jindřišky Adámkové
Pochoutkový rok
-
Všichni zmizeli. Děsivý osud brněnské rodiny za protektorátu
Historie českého zločinu
-
Žena muzikanta
Slaměné vdovy
-
Do světa Ladových pohádek se můžete i dnes vydat ve...
Česko – země neznámá
-
Martin Žufánek: Mám z alkoholu respekt. Mrzí mě, když mi někdo vyčítá smutné lidské příběhy
Řečí peněz
-
Proutěné sochy, květiny i stromy umí plést košíkářka Alena Bukvová
Kdo umí, ten umí