Sever

Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne

Firma Dubský perník má už 40letou tradici | Foto: Eva Bucharová, Český rozhlas

Příběh perníkářky Jitky Horčičkové z Dubí začíná u jejího dědečka. Ten totiž slíbil vnoučkovi perníkovou chaloupku. A protože ji nesehnal, nakonec mu ji upekl sám. Tak se zrodila rodinná perníkářská firma, s dnes už 40letou tradicí.
Eva Bucharová

Nejposlouchanější

Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne

Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne

Česko je země turistů. A když na výlet, tak s batohem se svačinou. Anebo s dobrým plánem, kde se zajímavě najíst.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu