Host Radiožurnálu
Ke stoprocentní čokoládě se musíte projíst, vysvětluje podnikatelka. Jak poznat kvalitní čokoládu?
Host Radiožurnálu
Radiožurnál
V roce 2015 založila čokoládovou manufakturu, v následujících letech si ze světa přivezla přes 50 medailí a v roce 2018 získala její tmavá čokoláda světové zlato. Jaká byla cesta Michaely Dohnálkové k výjimečné čokoládě? „Na začátku jsou kvalitní suroviny, kakaové boby, a pak také šetrné zpracování,“ vysvětluje zakladatelka manufaktury Míšina čokoláda.
Patricie Strouhalová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jsem celoživotní čokoholik. Chuť se tříbí, ale musíte mít i dar, popisuje výrobkyně čokolády
Host Lucie Výborné
-
„Domácí blázen, miláček žen.“ První kuchyňský robot byl obrovský a vyráběl se ve Zbrojovce
Host Radiožurnálu
-
Ovoce je zdravé. Proto jezte čokoládu! radí slovenský...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Zažít rozkoš na jazyku? Nezapomenutelné pralinky si můžete připravit doma i vy. Poradíme, jak na to
Radioporadna
-
Lidka kdysi patřila mezi nejlepší čokolády na světě. V Kutné Hoře už se zase vyrábí a sklízí ocenění
Dopolední Region
-
Jak si vychutnat čokoládu? Dodržujte čokoládové desatero
Pochoutkový rok
-
Brňan našel schránku plnou kakání a generace Z plýtvá jídlem. To jsou nej zprávy týdne
Mikrovlnky
-
Oslaďte si Valentýna originálním způsobem. Vlastní čokoládu zvládnete za pár minut
Radioporadna
-
Nejvíc čokoládou je ta bílá. Obsahuje totiž nejvíc kakaového másla, prozrazuje čokoládník Kovařík
Hovory