Host Radiožurnálu
Ke stoprocentní čokoládě se musíte projíst, vysvětluje podnikatelka. Jak poznat kvalitní čokoládu?
Host Radiožurnálu
![Michaela Dohnálková](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/2b4663d0ac4cfd947b8e019a9aae6f92.jpg?h=8b7966f8&itok=PiRy44_l)
Radiožurnál
V roce 2015 založila čokoládovou manufakturu, v následujících letech si ze světa přivezla přes 50 medailí a v roce 2018 získala její tmavá čokoláda světové zlato. Jaká byla cesta Michaely Dohnálkové k výjimečné čokoládě? „Na začátku jsou kvalitní suroviny, kakaové boby, a pak také šetrné zpracování,“ vysvětluje zakladatelka manufaktury Míšina čokoláda.
Patricie Strouhalová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ovoce je zdravé. Proto jezte čokoládu! radí slovenský...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Jsem celoživotní čokoholik. Chuť se tříbí, ale musíte mít i dar, popisuje výrobkyně čokolády
Host Lucie Výborné
-
Čokoláda Lidka z Kutné Hory sklízí chválu a ocenění, jako její prvorepubliková předchůdkyně
Středočeské příběhy
-
Mimo práci se zvukům vyhýbám. Nejlepší hudbou je pro mě zvuk lesa, směje se dabérka Miriam Chytilová
Host Radiožurnálu
-
Zažít rozkoš na jazyku? Nezapomenutelné pralinky si můžete připravit doma i vy. Poradíme, jak na to
Radioporadna
-
Jak si vychutnat čokoládu? Dodržujte čokoládové desatero
Pochoutkový rok
-
Brňan našel schránku plnou kakání a generace Z plýtvá jídlem. To jsou nej zprávy týdne
Mikrovlnky
-
Oslaďte si Valentýna originálním způsobem. Vlastní čokoládu zvládnete za pár minut
Radioporadna
-
Nejvíc čokoládou je ta bílá. Obsahuje totiž nejvíc kakaového másla, prozrazuje čokoládník Kovařík
Hovory