Host Lucie Výborné

Jsem celoživotní čokoholik. Chuť se tříbí, ale musíte mít i dar, popisuje majitelka čokoládové manufaktury

Host Lucie Výborné

Jsem celoživotní čokoholik. Chuť se tříbí, ale musíte mít i dar, popisuje majitelka čokoládové manufaktury
Michaela Dohnálková

Radiožurnál

První tabulku čokolády vytvořila v kuchyni a dnes vede ženský tým v čokoládové manufaktuře. Michaela Dohnálková má za svoje laskominy nejednu světovou cenu. Její čokoláda získala nejvyšší ocenění – tři hvězdy v nejprestižnější světové gastro soutěži v Anglii. „Byla to čokoláda sametová, je hodně česká a vymysleli jsme ji k výročí sametové revoluce,“ vypráví podnikatelka. Jak přicházejí čokoládové nápady?
Jan Pokorný

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Tímto dílem pořadu Host Lucie Výborné vás provede Jan Pokorný.

  • Její čokolády sbírají mezinárodní ocenění. Naším hostem je zakladatelka čokoládové manufaktury Michaela Dohnálková, původně absolventka bohemistiky a angličtiny, učitelka a překladatelka, dnes tedy podnikatelka v oboru čokolády, lidství. Dobrý den.

  • Dobrý den. Dá se to tak říct? Čokolád nic.

Více z pořadu