Zápisník zahraničních zpravodajů
Ovoce je zdravé. Proto jezte čokoládu! radí slovenský šéfkuchař čokolády
Zápisník zahraničních zpravodajů
![Už netradiční tvar a balení naznačují, že tato čokoláda je něčím jedinečná](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/03215359.jpeg?h=252f27fa&itok=pxmfIhlm)
Radiožurnál
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Když se potkají dva Francouzi ve vietnamském pralese, vznikne nejlepší čokoláda v jihovýchodní Asii
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Ke stoprocentní čokoládě se musíte projíst, vysvětluje podnikatelka. Jak poznat kvalitní čokoládu?
Host Radiožurnálu
-
První jarní víkend patří v Belgii čištění pláží
Reportáže zahraničních zpravodajů
-
Jsem celoživotní čokoholik. Chuť se tříbí, ale musíte mít i dar, popisuje výrobkyně čokolády
Host Lucie Výborné
-
Čokoláda Lidka z Kutné Hory sklízí chválu a ocenění, jako její prvorepubliková předchůdkyně
Středočeské příběhy
-
Jak si vychutnat čokoládu? Dodržujte čokoládové desatero
Pochoutkový rok
-
Oříškové máslo
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Nejvíc čokoládou je ta bílá. Obsahuje totiž nejvíc kakaového másla, prozrazuje čokoládník Kovařík
Hovory