Zápisník zahraničních zpravodajů
Ovoce je zdravé. Proto jezte čokoládu! radí slovenský šéfkuchař čokolády
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Když se potkají dva Francouzi ve vietnamském pralese, vznikne nejlepší čokoláda v jihovýchodní Asii
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
První jarní víkend patří v Belgii čištění pláží
Reportáže zahraničních zpravodajů
-
Jsem celoživotní čokoholik. Chuť se tříbí, ale musíte mít i dar, popisuje výrobkyně čokolády
Host Lucie Výborné
-
Ke stoprocentní čokoládě se musíte projíst, vysvětluje podnikatelka. Jak poznat kvalitní čokoládu?
Host Radiožurnálu
-
Jak si vychutnat čokoládu? Dodržujte čokoládové desatero
Pochoutkový rok
-
Lidka kdysi patřila mezi nejlepší čokolády na světě. V Kutné Hoře už se zase vyrábí a sklízí ocenění
Dopolední Region
-
Oříškové máslo
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Nejvíc čokoládou je ta bílá. Obsahuje totiž nejvíc kakaového másla, prozrazuje čokoládník Kovařík
Hovory