Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
Ručně vyráběné pelmeně, varenyky, čebureky i holubce můžete ochutnat v Ústí nad Labem
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
Sever
V Ústí nad Labem začala fungovat nová prodejna, nabízející ručně vyráběné pelmeně, varenyky, chinkaly, čebureky i holubce. Provozují ji Vasyl a Tetiana Dyshelovi.
Eva Bucharová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vynikající bezmasé jídlo můžete ochutnat v Lese – veganském bistru v Děčíně
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Pochoutky s Klárou Doležalovou
Pochoutky na talíři
-
Zapékanec s hříbkama
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Tip Juliany Maškrtnice: Opečený chléb nemusí být nuda, zajděte do bistra Topinka v Českém Krumlově
Tip
-
I plíseň může být hodná, vysvětluje český výrobce japonské pasty miso
Ve vlastní šťávě
-
Sváteční jiné řízky od Kateřiny Novotné
Pochoutkový rok
-
O jídle v dobách svatého Václava a nejstarší recepty z našich krajů
Kuchařské čarování
-
Jarní knedlík s vajíčkem a ředkvičkami
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Ke snídani, do těsta i na obložené chlebíčky. Vajíčka jsou stálicí našich kuchyní
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové