Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
Ručně vyráběnou čokoládu můžete ochutnat v Ústí nad Labem
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
![ManuČoko](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/c28916f8cac15a0159370be445f058d7.jpeg?h=56517655&itok=yIZz9H9Y)
Sever
Václav Kozlík vyrábí v Ústí nad Labem čokoládu pátým rokem. Motivoval ho k tomu film o výrobě čokolády. Nabízí čokoládu hořkou, sedmdesáti až osmdesátiprocentní, i tu mléčnou, padesátiprocentní – to aby si zachovala svou čokoládovou chuť.
Eva Bucharová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ručně vyráběné pelmeně, varenyky, čebureky i holubce můžete ochutnat v Ústí nad Labem
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Malé dortíčky zvané štafetky od Jany Vančurové jsou měkkoučké jako vata a sladké jako láska
Pochoutkový rok
-
Ovoce je zdravé. Proto jezte čokoládu! radí slovenský...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Křidýlko, nebo stehýnko? A pak věhlasný čokoládový dezert. Inspiraci pro vaše vaření má Petr Stupka
Kuchařské čarování
-
Zelný houbovec od horalů z Krkonoš
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Oříškové máslo
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Ivana Jablonovská, zmrzlinářka
Host Dopoledne pod Ještědem