Sever

Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne

ManuČoko | Foto: Eva Bucharová, Český rozhlas

Václav Kozlík vyrábí v Ústí nad Labem čokoládu pátým rokem. Motivoval ho k tomu film o výrobě čokolády. Nabízí čokoládu hořkou, sedmdesáti až osmdesátiprocentní, i tu mléčnou, padesátiprocentní – to aby si zachovala svou čokoládovou chuť.
Eva Bucharová

Nejposlouchanější

Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne

Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne

Česko je země turistů. A když na výlet, tak s batohem se svačinou. Anebo s dobrým plánem, kde se zajímavě najíst.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu