Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
Spokojení zákazníci mi posílají fotky se sušeným masem z výletů, prozrazuje jeho výrobce, učitel češtiny z Rumburku
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
Sever
Učitel češtiny Ivan Rameš se k sušení masa dostal přes uzení klobás. Zlákalo ho svojí trvanlivostí a tím, že jde o skvělou svačinu i na náročné výpravy, třeba do hor.
Eva Bucharová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tajemství chuti dortletek i dalších laskomin odhalíte v roudnické domácí cukrárně
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Ivan Vodochodský uvařil carpaccio z červené řepy
Pochoutky na talíři
-
Knedle s jabčaty z podhůří Jizerských hor
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Bramborový bezlepkový kubča Aleny Budíkové
Pochoutkový rok
-
Větrný mlýn v Cholticích na Opavsku už obilí nemele. Rušno v...
Česko – země neznámá
-
Co se vařilo za první republiky
Vařte s námi
-
Paní Gospošová ze Staré Bělé si upaličkovala poklad
Křížem krajem
-
Nadšenci obnovili v Krkonoších starou stezku horských nosičů na Sněžku. Je to srdeční záležitost
Host ve studiu
-
Čočkový salát s hlívou ústřičnou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Letlampa se používá třeba na letování kovů. V Mongolsku s ní umí připravit slavnostní hostinu
Zápisník zahraničních zpravodajů