Host Radiožurnálu
Když už recept projde přes moji „nežerku“, vím, že je to dobré, usmívá se bloggerka Máma v kuchyni
Host Radiožurnálu
Radiožurnál
„Je spousta atraktivních cest, jak špenát do dítěte dostat, třeba špenátové palačinky jsou oblíbené, nebo muffiny. Sice jsou zelené, ale většinou to projde,“ doporučuje Barbora Charvátová, autorka blogu Máma v kuchyni. Proč dětem chutná kečup? „Špagety s červenou omáčkou jsou nejoblíbenější dětské jídlo, tak to pramení z toho. Rajčata jsou sladká, zároveň je kečup kyselý a děti mají kyselé chutě rády,“ zamýšlí se. Čím obohacuje koprovku a jaký má vztah k fast foodu?
Jan Pokorný
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Každá chuťovka by měla mít sama za sebe svůj charakter
Kuchařské čarování
-
Nebaví mě vařit desítky minut a pak to dítě nejí. O vaření dětem, zásadách a kompromisech
Houpačky
-
Starší pečivo nevyhazujte, radí autorka Recyklované kuchařky
Host Radiožurnálu
-
Kuře na paprice
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jak naučit děti zdravě a správě jíst a také vařit. Nevyhánějte je z kuchyně, říká výživová poradkyně
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Z obyčejného bramborového těsta můžete vykouzlit parádní jídlo. Třeba plněné bramborové taštičky
Vaříme s Habadějem
-
Sváteční pečivo s marcipánem. Vyberte si vlastní tvar
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Houbařská sezóna začala. Co všechno lze z hub uvařit? A jak je jíst zasyrova?
Dva na Dvojce
-
Beata Rajská připravila italské risotto s chřestem a krevetami
Pochoutky na talíři