Host Dopoledne pod Ještědem
Jak naučit děti zdravě a správě jíst a také vařit. Nevyhánějte je z kuchyně, říká výživová poradkyně
Host Dopoledne pod Ještědem
Liberec
Špagety s kečupem a sýrem, párek s hořčicí, nebo zmražená pizza. To jsou obvykle jídla, která si umí některé děti připravit samy. Jak je ale naučit vařit zdravě, vážit si jídla a neplýtvat jím? I o tom si s výživovou poradkyní Evou Kundrátovou povídala redaktorka Iveta Kalátová.
Iveta Kalátová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Šéfkuchař Emanuele Ridi: Správná pizza? „To je ta neapolská, protože tam se narodila“
Blízká setkání
-
Domácí pizza potěší nejen malé strávníky, zároveň si ji můžete posypat čímkoliv, co máte po ruce
Vaříme s Habadějem
-
Eva Kadlčáková: Zcela proti vlastním zásadám! Tak nějak ze zásady…
Fejetony Evy Kadlčákové
-
Kuchařské čarování na placato – pizza, slané koláče, sladký frgál
Kuchařské čarování
-
Ve vlastní šťávě: Šestnáctka z Verony aneb U šéfkuchaře...
Ve vlastní šťávě
-
Al dente, nebo rozvařené? České špagety rozhodně nechutnají...
Glosa Pavla Maurera
-
Šéfkuchař Drdel: Chipsy z bramborových slupek nebo prach z řepy. Plýtvání potravinami je zbytečné
Host Radiožurnálu
-
Jak vidí úroveň školních jídelen doktorka Kateřina Cajthamlová?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Pizzu havaj buď milujete, nebo nenávidíte. Kdo ji vymyslel a proč?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Tip Juliany Maškrtnice: Zajděte na tradiční neapolskou pizzu s nadýchaným okrajem
Tip